Okategoriserade

Skiing with Helle #sexygroom and Adham

Woke up really early today, I had hired a ski instructor for Adham and Helle, the lesson started at 09.00!

So we went up to the mountain around 08.00! Helle took the train, because you arrive then with the cafeteria and the easy slopes! Me and Adham took the gondol, the Rock D’orsey, putting us up on the mountain top! It was going to be easy, Adham told me he has skiied a lot in his life. but the first thing that happened when he got the skis on was that he fell.. poor him! He had to take the skies off and walk down to where Helle was waiting!

it’s quite warm now so Helle has some long-jones under her JEM ONE SEEM ridingbreeches in black pink! Perfect! Looks soooo good!!

Helle got really good this time! I was really impressed! She could ski everywhere with super control! She only fell once, but it was because we was watching adham and we were laughing so much! Laughing with him not at him!

Adham got fast better and better, and after a couple of hours he could ski in the big slopes

Without falling! We even went up on the top

Me and Helle

I also did some jumping

We finished skiing around 13.00 headed home to eat followed by horses!

Took a lot of nice pictures with Adham, since he wears the JEM and JEM ONE SEEM ridingpants and is man! Looks really good

I rode a little on Duc first before Helle took him and I took Alf’i

All of us together! Adham has Cactus! we did not have time to do so much! We had to meet ❤️Francois for dinner reservations!

We went to the taco La Cantina in Villars! So good!

2 thoughts on “Skiing with Helle #sexygroom and Adham”

 1. Jeg liker så godt å lese bloggen din. Selvsagt fölger jeg de også på insta, men bloggen blir mer personlig, mer inspirerende. Du og jeg lever veldig forskjellige liv. Jeg er student og småbarnsmor, min samboer er borte og jobber annenhver uke og jeg selv jobber noen netter i måneden på en eldrebolig for å finansiere mitt hesteliv. Jeg har én hest som jeg kjöpte för tre år siden etter å ha spart penger et år. Vi rir 120, håper på 125 i löpet av året. Og jeg er på ingen måte en fashionista som du 🙂 men jeg blir allikevel super inspirert av deg, av hvordan du alltid er pen, jobber mye og hardt, trener. Vi kjemper på forskjellige måter, med forskjellige ting, men vi begge kjemper. Du hjelper meg å tenke fremover, särlig når det föles ekstra tungt. Og jeg blir utrolig glad for din skyld, hver gang jag ser PHI på et stevne eller en instagrampost, fordi du fortjener det! Jeg kjenner igjen klärne, selv om jeg ikke eier noe selv (enda, det kommer en dag!) 😀
  Ville bare si takk, keep up the amazing job!

  Like

  1. Tusen takk for en kjempe fin kommentar! I skrivende stund er kl 03.17 jeg er oppe, magesmerter.
   Det er sånn vær natt eller morgen, kommer ann på når jeg tar medisinen min for å gå på toalette dagen etter! Det er helt klart et problem på morgenen hvis jeg skal gjøre noe. Så bedre å ha der slik på natten. Miss bruk av tramadol har gjort til at jeg har dette probleme. Legene vil ikke prøve og fikse det før rettsaken mot «that person» er avsluttet. Jeg føler at det må til fler og fler avføringstab. før jeg kan gå på toalette. Husker ikke en gang sist jeg gjorde det selv, må ha vært før november 2014. Så å oppdage en så her fin kommentar fra en super dame nå var akkurat det jeg trengte!
   Tusen takk! Men om jeg er pen vær dag er jo relativt, Francois syns jo det og det er jo viktigst! Haha! Takk for en kjempe fin kommentar! Jeg er sikker på at du kommer til å klare 125 i år! Kos deg masse med ungene! Det er virkelig en gave! Klem Eva

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s