Okategoriserade

Visiting Picsou at Equitom

Molly had already left the day before wirh Quin and Alf’i! Quin needed a check and Alf’i was tagging along to keep Quin quiet on the travels

It’s very interesting to be there and I feel I learn a lot every time! Also that the horses gets better!

Quin had white line sickness in his hoof! So walking only for 3 weeks !

I got a good explanation what was going on with Picsou, and it was great to see him again!

Alphy🤔

2 thoughts on “Visiting Picsou at Equitom”

  1. Jag hittade till din blogg för några år sedan. Jag ska erkänna att allra först så tänkte jag, helt ärligt, åhh nej en rik blondin som tror hon kan hoppa och har en massa fina hästar i stallet. Ja ungefär så. Men jag måste bara säga, sedan dess har jag följt bloggen (ja jag erkänner att jag var lite motvilligt fascinerad till att börja med) , kollat på dina videor på Youtube osv. Och jag tar tillbaka alla de fördomar jag hade från början. Har insett att du är en riktigt häftig tjej som verkligen kan rida, och kan hästar, tuff som fan verkar du vara och så kan du mode också. Numera är jag ett troget fan av både din blogg och din Youtubekanal och finner faktiskt stort nöje i att läsa och titta på dina inlägg och videor. Wish you all the best!!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s